loading

Kerti kiegészítők

Kerékpártároló

Az antracit és fehér színekben elérhető MB STONE beton kerékpártárolók mondhatni, hogy újgenerációs megoldást biztosítanak, hiszen nem csak alapvető szerepüket töltik be, de elegáns megjelenésükkel és letisztult formai kialakításukkal nagyban hozzájárulnak a kültér stílusos összképéhez.

MB Kerékpár tartó Gránit, antracit

120 cm hosszú
Antracit/fehér

Hulladéktároló

Az MB STONE prémium kategóriás, gránit hulladéktárolók különlegessége a minőségi anyaghasználatban és a nem mindennapi, stílusos megjelenésben rejlik. Mutatós kialakításuknak köszönhetően nem csak közterületi, de ház körüli elhelyezésük is ajánlott.

MB prémium Hulladék tároló

Gránit – 107cm magasság

Napernyő talpak

A kétféle méretben elérhető MB STONE gránit napernyő talpak egyszerre praktikusak és mutatósak. Amíg magas minőségű anyaghasználatuk és egyedülálló kialakításuk szilárd alapot, addig letisztult, modern formaviláguk stílusos megjelenést biztosít a szóban forgó termékek számára. Vendéglátóhelyek teraszán, kerthelyiségében éppúgy jó szolgálatot tesznek, mint családi házak körüli területeken.

MB Napernyő talp kicsi

60 cm átmérő
Gránit

MB Napernyő talp nagy

80 cm átmérő
Gránit

Határoló kövek

Az MB STONE határolókövek alapvető funkciója a kerékpárutak, járdák és egyéb kültéri területek egymástól való elválasztása. Azonban a szóban forgó termékek modern, minimál megjelenésüknek, impozáns formai kialakításuknak és első osztályú beton alapanyaguknak köszönhetően design elemként is megállják helyüket, legyen szó akár ház körüli kertekben vagy éppen köztereken való elhelyezésről!

MB Határoló Kő 1

32×32
Gránit

MB Határoló Kő 2

40×40
Gránit