loading

Claro Kombi (6 cm)

Miért válasszunk Kombi térkövet?

  • A több méret megkönnyíti és felgyorsítja a lerakást
  • 90 fokban elfordítva, sorban vagy akár szabad kötésben is rakható, ezáltal izgalmas kialakításokat tesz lehetővé
  • Különböző lerakási módok esetén is mindig kényelmesen elérhető a zárt alakzat

Termékjellemzők

  • Visszafogott színvilág, amely kellemes megjelenést biztosít.
  • Nagyfokú variálási lehetőség a széles elemválasztéknak köszönhetően.
  • Fagy- és sóálló kivitel.
  • Maximális terhelhetőségi kapacitás jellemzi.

Alkalmazási területek

Alkalmas minden ház körüli terület burkolására, például: teraszok, udvarok, utak, autóbeálló, garázsbejárat, előtér.
A termék kopás- és fagyállósága megfelel a legszigorúbb termékszabvány követelményeknek!

Sor/raklap m2/sor m2/raklap kg/sor kg/raklap
10 1,2 12 163,2 1632
soronként 10 db 10x20x6 cm, 10 db 20x20x6 cm, 10 db 30x20x6 cm

Szürke

A szürke színárnyalat, a klasszikus megjelenés és a homogén felület esztétikus küllemet, az egyszerű telepítési tulajdonság pedig felhasználóbarát tulajdonságot biztosít ezeknek az esztétikus térköveknek, melyek éppúgy használhatóak ház körüli kertekben, mint köztereken.

Bazalt-fehér

A bazalt kőzetek jellegzetes színvilágára jellemző szürke tónusok egyvelege, a különleges melírozott hatás és az egymástól eltérő formák modern megjelenéssel ruházzák fel ezeket a kombi térköveket, melyek nem csak a külcsín, de a belbecs terén is tökéletesen teljesítenek.

Barna-fehér

A barna árnyalat természetes egyszerűségével, a melírozott hatású felület biztosította egyedülálló megjelenéssel, illetve a többféle forma együttes használatának köszönhető izgalmas összhatással hódítanak ezek a kivételes kombi térkövek.

Szürke-fehér

A népszerű szürke-fehér árnyalatok szokványos megjelenése, a különböző méretű formák egységbe rendeződése és a melírozott hatású felület játékossága biztosít modern stílust ezeknek a kombi térköveknek.

Barna-szürke

Amíg a barna és szürke árnyalatok semleges egységet alkotnak, addig a melírozott hatású felület és az eltérő formák együttes használata megtöri az egyhangú megjelenést. Így jön létre a tökéletes egyensúly és megszületnek ezek az elegáns kombi térkövek, melyek éppannyira szemrevalóak, mint amennyire megbízhatóak.

Rozsdabarna-fehér

Ilyen az amikor a többféle forma váltakozása, a melírozott hatású felület, illetve a rozsdabarna árnyalatokkal finoman megfűszerezett, de túlnyomórészt fehér tónus találkozik és valódi esztétikai élményt nyújt.

Lávakő-vörös

A különféle árnyalatok váltakozása, az eltérő formák találkozása és a klasszikus megjelenés teszi igazán különlegessé ezeket a vörös és szürke színekben pompázó, melírozott hatású kombi térköveket.